Wist u dat? 

Op mijngezondheid.net kunt u e-consulten aanvragen en online afspraken maken!

www.mijngezondheid.net 

 

De praktijk is gesloten op vrijdag 26 januari, vrijdag 9 februari en 16 februari t/m 23 februari 2024

 

Beste patiënt,

We willen u op de hoogte stellen dat wij i.v.m. drukte langere wachttijden hebben aan de telefoon en voor afspraken maken.

In de wintertijd is het altijd drukker en daarom loopt de wachttijd voor een niet spoed klacht op tot een week. Wij kunnen mensen met langer bestaande klachten niet meer dezelfde dag of week zien zoals u gewend was. De assistente vraagt uw klacht daarom uit om de spoed in te schatten.

We proberen patiënten met spoedklachten dezelfde dag een afspraak aan te bieden.  

Wij vinden dit erg vervelend en hopen dat u begrip kunt opbrengen voor de langere wachttijden. Wij willen u vragen niet naar de balie te komen voor afspraken, dit vooral omdat de klachten uitvragen aan de balie moeilijk gaat i.v.m. privacy en hierdoor de wachttijden aan de telefoon nog langer worden.

U kunt via mijngezondheid.net een e-consult sturen voor kleine klachten of vragen. De e-consulten proberen wij dezelfde dag te beantwoorden maar dit kan soms ook de dag erna zijn.

Recepten kunnen aangevraagd worden via de site en de receptenlijn, dit is voor u sneller aangezien u niet aan de telefoon hoeft te wachten maar ook houden we de wachtrij aan de telefoon zo korter.

Als tip willen wij meegeven dat u altijd kunt kijken op thuisarts.nl of moetiknaardedokter.nl.

 

Nogmaals dank voor u begrip.


Met vriendelijke groet,

Team huisartsenpraktijk Ferguson

Praktijk informatie

De praktijk

Sinds juli 2012 wordt de praktijk gevoerd door Mw. N.M. Ferguson, huisarts. 

De praktijk is in 1937 begonnen door K.Kuiken, huisarts en in 1979 voortgezet door H.Ferguson, waarna zijn dochter in 2012 de prakijk heeft overgenomen.

Voorheen was de praktijk gevestigd aan de Charloisse Kerksingel. Sinds 2006 is de praktijk verhuisd naar het Medisch Punt Charlois aan de Boergoensestraat.

 

Medisch Punt Charlois

In het centrum zitten nog 2 andere huisartsenpraktijken:

Praktijk Nusteling en huisartsenpraktijk Charlois.

Hier kunt u terecht wanneer onze praktijk gesloten is (zie waarneming). In ons centrum is ook een Benu apotheek gevestigd en fysiotherapiepraktijk Charlois. Er is een spreekuur van de dietiste van de praktijk HRC op donderdag.

Tevens werken in onze praktijk 3 POH-Geestelijke Gezondheids Zorg, hierbij kunt u terecht voor uw mentale klachten.

 

Opleidingspraktijk

Onze huisartsenpraktijk is ook een opleidingspraktijk voor huisartsen in opleiding en doktersassistentes. Onze huisartsenpraktijk werkt hiervoor samen met de Erasmus Universiteit en het Zadkine.
Wij vragen hiervoor om uw begrip en medewerking.